• 06 856 879 681
  • info@businessjob.nl

Over ons

IlzeWelkom op mijn website over zakelijke aspecten. Mijn naam is Ilze Banken en naast mijn onderneming als financieel adviseur, probeer ik in mijn vrije tijd ondernemers en particulieren te voorzien van belangrijke informatie die ja kan toepassen in de praktijk. Dit kan werkelijk van alles zijn. Denk hierbij aan financiële tips, tools, marketing etc. Als financieel adviseur heb ik ontzettend veel ondernemers als klant en dat zijn er aardig wat. Zo probeer ik elke week ondernemers te delen met jullie die jullie kunnen inspireren.

Dit zijn voornamelijk ondernemers op zakelijk gebied. Denk hierbij aan incassobureau’s, advocaten, marketeers, verzekeraars etc. Stuk voor stuk zijn het succesvolle ondernemers die zich hebben bewezen in de zakelijke markt. Zij weten precies te vertellen wat heeft gezorgd voor zakelijk succes en wat daarvoor nodig is.

Naast berichten probeer ik ook interessante video’s met jullie te delen. Deze zijn erg leerzaam en veel informatiever. Mochten er vragen zijn over bepaalde ondernemers, video’s of wil je graag advies? Dan kan je te allen tijde contact met mij opnemen. Mails worden binnen 24 uur beantwoord. Mocht dat niet lukken, dan heb ik daar een goede reden voor.